Murtunut Jackass-Knoxville julkaisi viestin kuolleelle ystävälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikko sitten viihdemaailma sai kuulla suru-uutisen, kun Jackass-tiimin jäsen Ryan Dunn menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa. Nyt Dunn on saatettu haudan lepoon, ja ryhmän jäsenet ovat jättäneet hänelle jäähyväisensä.

Jackass-keulahahmo Johnny Knoxville on nyt kertonut blogissaan maailman olevan tylsempi paikka elää ilman Dunnia. Jo aiemmin hän kertoi menettäneensä Dunnissa veljensä. Knoxville otsikoi kirjoituksensa ”Knoxvilleltä rakkaudella”.

– Teidän pitää antaa minulle anteeksi. Olen äärimmäisen surullinen, koska menetin veljeni ja minun maailmani on nyt 134 prosenttia tylsempi. En tiedä mitä muuta voisin sanoa juuri nyt, joten lopetan tämän kirjoituksen toteamalla että rakastan sinua Ryan. Päässäni risteilee nyt paljon tunteita, mutta haluan sinun tietävän, että rakastan sinua paljon, Johnny Knoxville kirjoitti.

Lisäksi Knoxville kertoi, että Ryan Dunn sai hänet aina nauramaan, oli hyvä kuuntelija ja hauska seuramies.

– Hänen naurunsa sai muutkin nauramaan. Hän eli nauraakseen ja halusi muidenkin nauravan kanssaan. Hänen elinvoimansa oli tarttuvaa ja hän oli aina paikalla, kun joku oli surullinen.