Kalajoen Juhannus veti 44 000 juhlijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalajoen Juhannus sai toivottaa viikonloppuna tervetulleeksi massiivisen 44.000 hengen juhlayleisön ja kasvatti näin ollen yleisömääräänsä viime vuodesta parilla tuhannella.

Ohjelmiston vetonauloina toimivat muiden muassa 1990-luvun danceakti E-Rotic, Apulanta, Petri Nygård ja Klamydia. Fintelligens heitti festivaalin avaustahdit täydelle festivaalikentälle. Aurinko helli tapahtumaa lauantaina, mutta avauspäivä torstai sekä juhannusaatto olivat sateisempia. Juhannustunnelma oli silti huipussaan.

– Petri Nygård vastasi kiistatta Kalajoen Juhannusviikonlopun huikeimmasta show’sta, kertoo festivaalin ohjelmasta vastannut Petri Ekman.

Kalajoella on juhannusjuhlia vietetty jo 1930-luvulta lähtien. Sen luonnonkaunis alue ja palvelut houkuttelevat matkailijoita läpi kesäkauden. Kalajoen Hiekkäsärkkien 3,5 kilometrin pituinen hiekkaranta, mökkikylä, kylpylä, vesipuisto Jukupark sekä golfkenttä takaavat kotimaan matkailijoille idyllisen ja monipuolisen loman.

Uusimmat