Frederik: ”Jatkuvasti on joku nainen käsi mun munissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen veteraanipoppari Frederik tunnetaan erityisesti räväkästä naistenmiehen tyylistään, ja hänen puheensa ovatkin sillä saralla varsin lennokkaita. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Frederikin AXR-levy-yhtiön juhlissa ja nappasi miehen myös haastatteluun.

Haastattelussa puhe kääntyi odotetusti lopulta hieman normaalia intiimimpiin asioihin, kun Reetu kyseli muiden muassa toimittajan alushousuista. Samalla hän kertoi innokkaista naispuolisista faneistaan.

– On, on. Joka keikalla on kädet munissa. Jos vaan menen liian lähelle eturiviä, niin jatkuvasti on joku nainen käsi mun munissa. Ensin lentää pikkuhousut. Sen jälkeen kun on pikkuhousut otettu pois niin sen jälkeen kädet tulee muniin. Se on ihan yleistä, Frederik kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

– Mä mietin tätä asetelmaa, että jos joku tarttuisi Paula Koivuniemeä rinnoista kiinni ja puristelisi sen tissejä, se olisi kauhea katastrofi. Mut miesten perkele munia ja perseitä saa puristella ihan rauhassa vaikka kuinka paljon. Tämä ei ole tasa-arvoa.