Hui, näyttelijättären käsi kauhistuttaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Kristie Alley on ollut kuluvana vuonna tiiviisti otsikoissa osallistuttuaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Tanssikisassa toiseksi tullut Alley laihdutti ennen kisaa ja sen aikana yhteensä peräti 40 kiloa. Painonsa kanssa vuosia kamppaillut tähti painoi suurimmillaan yli sata kiloa.

Uudesta ulkomuodostaan ylpeä Alley esittelee nykyisin mielellään hoikistunutta vartaloaan. 60-vuotias näyttelijätär kuvattiin eilen New Yorkissa tyylikkääseen tiukkaan asuun pukeutuneena. Hoikistuneen tähden yllä nähtiin vartalonmyötäinen harmaa mekko sekä leopardikuvioiset korkokengät. Muutoin erittäin nuorekkaalta näyttäneen tähden iän paljastivat kuitenkin hänen kätensä, jotka kuvien perusteella ovat näyttelijättären muuhun ihoon verrattuna erittäin ryppyiset.

Kristie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet.