Top Gear esitteli maailman äijämäisimmän auton – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear on nyt esitellyt kulkupelin, jollainen olisi vaikkapa oivallinen lahja sellaiselle jolla on jo kaikkea. Kyseessä on nimittäin pysäyttämätön auto.

Vajaan 400.000 euron hintainen panssaroitu The Marauder -auto kulkee minne sitä käskyttää eikä suuretkaan esteet juuri hidasta kymmenen tonnin painoista jättiläistä. Hittiohjelmassa nelipyöräisen ohjaksiin pääsi juontaja Richard Hammond. Hammond karautti testiajollaan muiden muassa tiiliseinän läpi ja henkilöautojen päältä osoittaakseen auton kyvyt.

Viedäkseen testin äärimmilleen ohjelmassa räjäytettiin auton alla muoviräjähde, joka ei kuitenkaan sitä pysäyttänyt. Räjähdys sai autoon hädin tuskin naarmuja. Sama määrä räjähdettä murskasi samannäköisen Hummer-auton. Marauderissa on 9 senttiä paksut ikkunat, jotka kestävät myös sinkoiskun.