Snoop Dogg julkaisee oman sanakirjan: Snoop – englanti – Snoop

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja siten artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti on kuitenkin kieltänyt artistia saapumasta maahan ja siksi Snoop joutui perumaan keikkojaan.

Rikostuomioidensa ja hittiensä lisäksi Snoop Dogg tunnetaan myös käyttämistään erikoisista sanoista. Hän kertoo niiden taustoista ja tarkoituksista kappaleissaan, mutta jatkossa mahdollisesti myös kirjallisessa tuotannossa. Snoop haluaa nimittäin julkaista oman Snoop – englanti – Snoop -sanakirjan.

– Se olisi mahtavaa. Pidän ajatuksesta. Siitä tulee Doggtionary, jossa avaan sanojeni taustoja ja kerron mitä ne tarkoittavat. Sitten kerron esimerkkilauseen, jossa sanoja voisi käyttää, Snoop Dogg kertoi Q Magazine -lehdelle.

– G tarkoittaa rikollista, joka on todella häikäilemätön ja joka ottaa mitä haluaa. A taas tarkoittaa sellaista ihmistä, joka ottaa rahat keinolla millä hyvänsä. Fo-shizzle tarkoittaa ehdottomasti. Oletko tänään hyvillä fiiliksillä? Fo-shizzle.