Eva Longorian upea vartalo kiinnitti huomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista. Näyttelijätär ei viihtynyt pitkään sinkkuna, sillä hän löysi rinnalleen nopeasti itseään huomattavasti nuoremman komistuksen.

Longorian uusi ihastus on näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruz. Suhteesta on huhuttu pitkään, sillä pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä. Taannoin heidän suhteelleen saatiin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Sittemmin Cruzin käsivarresta bongattiin tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin ”Eva”.

Nyt julkkispari on lomailemassa Espanjan Aurinkorannikolla, josta he ovat vuokranneet käyttöönsä hulppean huvijahdin. Paparazzit ikuistivat Evan ja Eduardon jahtinsa kannella. Longoria nautti auringosta valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Parin rantauduttua Longorian muhkea bikinipeppu käänsi rantaleijonien katseet.