Julkkikset ansaitsevat jättisummia skandaaleillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin viihdemaailmasta löytyy lukuisia nuoriakin julkkistähtiä, joiden ura on ottanut toden teolla tuulta alleen vasta kun heidän alastonkuvansa ovat päätyneet julkisuuteen esimerkiksi internetissä. Heihin lukeutuvat muiden muassa Paris Hilton, Asley Greene, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens.

Kohu-uutiset nostavat lähes poikkeuksetta tähdet laajasti otsikoihin, ja viihdemaailmassa mikään ei ole niin arvokasta kuin negatiivinen julkisuus. Nyt asiaa on tutkittu konkreettisten esimerkkien valossa, ja samalla osoitettiin kohujuttujen suora yhteys kasvaneisiin rahavirtoihin.

Tutkimuksessa asiaa tarkasteltiin keikkalippujen hintojen valossa, ja tulos ei jättänyt epäilystä. Esimerkiksi Taylor Swiftin keikkalippujen hinnat nousivat keskimäärin 29 dollaria heti sen jälkeen kun Kanye West varasti hänen mikrofoninsa gaalajuhlissa. John Mayerin keikkalippujen hinta nousi ja myyntimäärä moninkertaistui kun hänen kohuttu Playboy-haastattelunsa julkaistiin. Myös Brett Favren taannoinen poliisitutkinta nosti koko Vikings-joukkueen ottelujen lippuhintoja selvästi.