20-vuotiaan popkaunottaren lapsuuskuva julki – nolo vai ei? Katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa monia myyntiennätyksiä rikkonut nuori supertähti Taylor Swift oli viime vuoden lopulla tiiviisti otsikoissa deittailtuaan näyttelijä Jake Gyllenhaalia. Julkkisparin suhde päättyi kuitenkin yhtä yllättäen kuin oli alkanutkin. Siitä saakka Swift piti pitkään hiljaiseloa.

Nyt Taylor on otsikoissa vanhan koulukuvansa merkeissä. Supertähden lapsuuskuva on nimittäin päätynyt julkisuuteen, eikä kuva ole välttämättä hänen itsensä mielestä paras mahdollinen. Yhdennäköisyyttä ei nimittäin liiemmälti nykyiseen ole.

Taannoisessa erossa Jake Gyllenhaal ei kyennyt kohtaamaan Taylor Swiftiä, joten hän jätti tämän puhelimitse. Ero tuli nuorelle laulajatähdelle täytenä yllätyksenä vain parin kuukauden seurustelun jälkeen.

– Se oli täyskäännös ja tuli täysin yllättäen. Jake ei ollut kertonut, että hänen mukaansa suhde ei toiminut. Taylor ei tiedä mitä hän oikein teki väärin Jakelle. Jake itse aloitti koko suhteen, mutta sitten hän lakkasi vastaamasta Swiftin tunteisiin, lähde kertoi Us Weekly -lehdelle.