Jessican Stam ”läpinäkyvässä” mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen huippumalli Jessica Stam on monille vielä tuntematon nimi, vaikka mallimaailmassa hän on saanut hyvin jalansijaa jo vuosikausia sitten. Nyt hän on ihastuttanut punaisella matolla.

Jessica oli mukana Berliinin muotiviikoilla järjestetyssä Mercedes-Benz -muotinäytöksessä. Kaunotar hehkui jo tapahtuman punaisella matolla saapuessaan paikalle asussa, jota voisi ensinäkemältä luulla läpinäkyväksi. Asu olikin varmasti yksi illan kuvatuimmista.

25-vuotias kanadalainen Jessica Stam on mallikaunotar, joka tekee parhaillaan kovaa nousua myös Yhdysvalloissa. Muutama vuosi sitten talouslehti Forbes nimesi Stamin maailman 15. eniten ansaitsevaksi supermalliksi, mutta siitä huolimatta hän ei onnistunut vielä tuolloin tekemään läpimurtoaan viihdelehdissä.