Taylor Momsen paljasteli esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut lukuisia kertoja paljastavilla asuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut ja sarjasta sittemmin potkut saanut teinitähti on paljastellut viime aikoina normaalia useammin.

Pretty Reckless -yhtyeen laulajanakin tunnettu Taylor Momsen nähtiin nyt konsertoimassa Espanjan Barcelonassa. Tapojaan kunnioittaen hän riisui kesken esiintymisen paitansa, jonka alla ei ollut lainkaan toppia tai rintaliivejä. Teinipopparin rintojen päällä oli ainoastaan teipinpalaset. Keikalta päätyi verkkoon nopeasti kuvamateriaalia.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.