Farrah Abraham: ”En ole huora vaan roolimalli”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom on amerikkalainen realitysarja, jota alettiin esittämään MTV-kanavalla vuonna 2009. Ohjelma on jatkoa 16 and Pregnant -sarjalle. Teen Mom esittelee nuorten äitien arjen ja sen, mitä he tekevät lapsensa puolesta. Taannoin yksi teiniäideistä näytti seksikkyytensä kameralle.

Kyseessä on 19-vuotias Farrah Abraham, joka on myös Miss Toukokuu. Hänelle on sadellut paljon negatiivista palautetta roolistaan realitysarjassa, mutta teiniäiti sanoo näkevänsä itsensä roolimallina.

– Uskon, että olen ansainnut tittelini roolimallina. Haluan näyttää esimerkkiä ja neuvoa muita teiniäitejä. Välitän heistä, Farrah kertoo TVGuide.com-sivustolla.

Farrah sanoo ihmisten kyselevän heti, jos hänen lapsensa Sophia ei ole hänen seurassaan. Hänestä tuntuu, että ihmiset ovat vihaisia, jos hän pitää tauon lapsenhoidosta. Hän sanoo myös ihmisten kommentoivan, jos hän on ulkona miesseurassa.

– En ole huora, jos käyn lounaalla ja juon muutaman drinkin.