Huippumallin synnytyksestä tuli painajainen: ”Luulin kuolevani”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa pian syntymänsä jälkeen rintaruokinnan merkeissä.

28-vuotias australialaismalli avautuu InStyle Australia -lehdessä kivuliaasta, mutta luonnollisesta synnytyskokemuksestaan.

– Luulin kuolevani, koska kipu oli niin intensiivistä. Kuvittelin, että irtoan kohta vartalostani, tuore äiti kertoo lehdessä.

– Minulla on elämässäni paljon muutakin mitä haluan tehdä. Nyt olen vaimo ja äiti, ja haluan viettää suurimman osan ajastani perheeni kanssa. Flynn on iso vauva. Voin elää vartaloni kanssa vaikka se ei olisi timmeimmässä kunnossa, jos minulla on terve poika. Se on sen arvoista, Miranda Kerr kertoo.

Miranda juhli äskettäin 28-vuotispäiväänsä. Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenyt pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään. Äitiysloma ei lopulta kuitenkaan jäänyt pitkäksi, sillä parhaillaan hän poseeraa jo lehtien sivuilla tuoreissa kuvissa ja yhtä timmissä kunnossa kuin ennen raskauttaan.