Penelope Cruz minimekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinotähti Penelope Cruz nähtiin taannoin Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvassa yhdessä Johnny Deppin kanssa. Tammikuussa näyttelijäkaunotar sai esikoisensa näyttelijä Javier Baremin kanssa, mutta se ei menoa juuri hidastanut.

Espanjalaisnäyttelijätär Penelope kuvattiin uuden elokuvansa kuvauksissa seksikkään kurvikkaana punaisessa minimekossa. Penelopen taannoisista raskauskiloista ei näy enää jälkeäkään. Penelope on pian tähdittämässä jälleen kerran Woody Allenin ohjaamaa elokuvaa Bob Decamerone. Elokuvassa nähdään myös The Social Network-tähti Jesse Eisenberg ja 30 Rock-televisiosarjan hauskuuttaja Alec Baldwin.

Penelope Cruz Sanchez on naimisissa Javier Bardemin kanssa. Vuonna 2006 Cruz oli ehdolla parhaan naispääosan Oscar-palkinnon voittajaksi elokuvastaan Volver-paluu. Oscaria hän ei voittanut, mutta Euroopan elokuva-akatemia palkitsi Cruzin joulukuussa 2006 parhaana eurooppalaisena naisnäyttelijänä. Viime vuosina kaunotar on nähty elokuvissa Manolete, Elegy, Vicky Christina Barcelona, Nine ja Sinkkuelämää 2.