Rocktähti loukkaantui koiran hyökkäyksessä – sairaalaan Ruotsissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen rokkari Morrissey on joutunut koiran hyökkäyksen kohteeksi. The Smiths -yhtyeen entinen laulaja joutui Ruotsissa röngtenkuviin Isossa-Britanniassa tapahtuneen hyökkäyksen jälkeen. Röngtenkuvissa selvisi, että Morrisseyn oikean käden sormi oli murtunut.

– Morrisey kärsi käsivarren ja käden vaurioita koiran hyökättyä hänen kimppuunsa Englannissa. Hän on nyt sairaalassa Malmossä Ruotsissa. Röngtenkuvissa näkyi hänen oikean kätensä sormen murtuma. Luu on säröillä sormen päästä. Vamma ei vaikuta laulajan tuleviin konsertteihin, True To You -fanisivun lausunto kertoo.

52-vuotias laulaja paljasti taannoin olevansa vieläkin ilman levytyssopimusta ja uskoo sen johtuneen hänen aikaisemmasta menestyksestä The Smiths -bändin riveissä.

– En pysty tekemään paljoa asian eteen. Kun kuulutetaan julkisesti, ettei ole allekirjoittanut levytyssopimusta, sitä odottaa jonkun tulevan hakemaan, laulaja kertoo.

– Monet artistit muistetaan albumeista, jotka tekivät heidät kuuluisiksi. Lehdistö on kirjoittanut minusta vain The Smith -yhtyeen jäsenenä, eivätkä mainitse mitään sooloesityksistäni tai 25 vuoden vaiheikkaasta solistinurastani. Outoa, Morrissey sanoo.