Neuvokas Kelly Osbourne teki urotyön: ”Mitä he**ettiä tänään oikein tapahtuu?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Omaa uraansa luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.

Nyt Kelly Osbourne on uutisoitu pysäyttäneen kahden rikollisen suunnitelmat. Ozzy Osbournen tyttärenä tunnettu Kelly näki Lontoossa kahden huligaanin yrittävän murtautua pysäköityyn ajoneuvoon, mutta varkaat juoksivat karkuun Kellyn nähtyään.

– Estin juuri kahta poikaa ryöstämästä autoa ja sanoin vain ”O-ou”. Poikien nähtyä ja kuultua minut he juoksivat karkuun. En ymmärrä itsekään kuinka pelottava tilanne se oli! Kelly kirjoitti Twitter-sivulleen.

Uskomatonta mutta totta, Kellyn taistelu rikollisia vastaan ei ollut ohitse siltä illalta. Myöhemmin samana iltana hän näki kahden muun pojan yrittävän kaataa lacrosse-mailoilla G-Wiz sähköautoa kyljelleen.

– Mitä he**ettiä tänään oikein tapahtuu? Estin juuri kahta poikaa kaatamasta G-Wiz autoa kyljelleen. Miksei Lontoon poliisi tee mitään? Olen yhdessä upeimmista hienostoalueista Lontoossa ja tuntuu kuin olisin jollain v***n rikospaikalla, Kelly jatkoi Twitter-sivullaan.

26-vuotias Kelly oli enemmän raivoissaan pojista, jotka yrittivät kaataa sähköauton kyljelleen hienostoalueella, kuin kahdesta pojasta autovarkaissa.

– Ymmärrän kahden ensimmäisen pojan ryöstöyrityksen taloudellisen tilanteen takia, mutta ne kaksi pilalle lellittyä rikasta poikaa lacrosse-mailojen kanssa oksettavat minua enemmän, vihainen tähti kuittaa Twitterissä.