Suomeen saapuva supertähti paljasti isänsä reaktion homouteensa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin kertoi taannoin olevansa onnellinen homoseksuaali. Tähti paljasti vastikään myös haaveilevansa parisuhteensa virallistamisesta. Hän ei voi kuitenkaan tehdä sitä vielä, koska Puerto Rico ei salli homoliittoja.

Pori Jazzeilla tämän viikon perjantaina esiintyvä laulaja päätti vuosien spekulaation homoseksuaalisuudestaan tultuaan kaapista ulos viime vuonna. Hän paljasti seksuualisen suuntautumisensa omalla kotisivullaan. Nyt laulaja on paljastanut Hello! -lehdelle myös isänsä reaktion kuultuaan poikansa olevan homoseksuaali.

– Olin huolissani vanhempieni reaktiosta kun kerroin heille. Isäni rutisti minua ja sanoi: ”Kunhan olet vapaa ja onnellinen.” Oli vaikeampaa kohdata seksuaalisuuteni vanhempieni kuin koko maailman kanssa, latinotähti kertoo.

Livin’ la Vida Loca -laulaja kertoi myös vahvasta siteestään omaan isäänsä. Se on ollut suurin vaikutus laulajan haluun tulla myös itse isäksi.

– Isäni oli mahtava vanhempi ja haluan olla lapsilleni samanlainen isä. Olen aina halunnut olla isä. Se on hämmästyttävin asia, mitä on koskaan tapahtunut minulle, Martin kertoo.

Myös Attitude-lehti haastatteli taannoin Martinia, joka avautui lehdelle mieltymyksistään ja miesihanteistaan. Martin kertoi arvostavansa miehiä, jotka ovat älykkäitä ja hauskoja itsevarmalla tavalla. Miehen työtilanteen täytyy olla myös kunnossa. Röyhkeyttä ja ylimielisyyttä Martin ei siedä, sillä sellaisten ihmisten kanssa on vaikea elää.

– Itsevarma, huumorintajuinen mies sytyttää minut.