David Hasselhoffilla todelliset ökytreffit: ”Miehet ottakaa mallia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Hasselhoff on ollu viime vuosina esillä lähinnä päihdekierteensä merkeissä. Hän toimi myös tuomarina America’s Got Talent -ohjelmassa neljä kautta ja vieraili tuomarina myös brittien versiossa Britain’s Got Talent -ohjelmassa vuonna 2011.

58-vuotias Hasselhoff tapasi walesialaisen Hayley Robertsin hotellin baarissa, kun hän oli Britain’s Got Talent -ohjelman koe-esiintymisissä. Hasselhoff iski hurmauskoukkunsa heti kiinni Hayleyyn.

– Hän soitti minulle ja sanoi haluavansa lennättää minut Sveitsiin kanssaan. Tapasimme lentokentällä ja hän vei minut konserttiinsa. Istuin lavan sivulla katsoen hänen esiintymistään kahdeksantuhannen fanin hurratessa. Se oli hullua, Hayley kertoi Hello! -lehdelle.

– Ajoimme upeaan hotelliin vuorilla ja alkoi sataa lunta. Meillä ihanaa, vain me kaksi ja ulkouima-allas lumihiutaleiden leijuessa ympärillämme. Se oli niin romanttista ja ajattelin, että tämä mies on täydellinen.

31-vuotias Hayley ei kuitenkaan lämmennyt jokaiseen Hasselhoffin hurmausyritykseen.

– Yksi upea ravintola Sveitsissä piti ravintolansa auki minua ja Hayleytä varten ja kun Hayley tutkaili ruokalistaa, hän sanoi: ”Täällä ei ole mitään, mitä voin syödä.” Jouduimme ajamaan McDonald’sin kautta takaisin hotellille, Hasselhoff selittää.