Tom Jones yllätti Tammerfestin terassikansan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella juhlitaan parhaillaan Suomen suurinta kaupunkifestivaalia, kun Tammerfest käynnistyi. Samaan aikaan Porissa juhlittavalla Pori Jazz -tapahtumalla oli myös yllättävä vaikutus tamperelaistapahtumaan. Se toi nimittäin eilen hotelli Ilveksen yökerhoon erittäin nimekkään vieraan, joka paistatteli vielä tänään päivää ravintola Miamin terassilla.

Porissa tänään esiintyvä Walesin tiikeri Tom Jones yöpyi nimittäin Porin sijaan Tampereella, jonka Ilves-hotellista löytyi hänen ja seurueensa vaatimuksia vastaavat huoneet. Ryhmä tähtineen ei kuitenkaan viettänyt iltaa omissa oloissaan, sillä Tom Jones nähtiin Tammerfest-tunnelmissa hotellin yökerhossa.

Staran saamien tietojen mukaan Tom Jones piti ravintolassa matalaa profiilia, eikä kovin moni paikalla olleista edes huomannut asioivansa samalla baaritiskillä supertähden kanssa. Walesin tiikeri nautti illasta laadukkaasti Dom Perignon -samppanjan merkeissä. Ennen yökerhovierailuaan seurue illasti hotellin ravintolassa, mutta ”dompan” siivittämänä supertähti uskaltautui myös yökerhon tanssilattialle yhdessä seurueensa muiden jäsenten kanssa.

Supertähti ei suunnannut vielä aamusta Poriin, vaan iltapäivällä hänet nähtiin nauttimassa suomalaisesta festaritunnelmasta Miami-ravintolan terassilla Tammerfestin bilepuistossa.