Beyonce shoppaili 12.000 eurolla hetkessä: ”Kuin Pretty Woman elokuvasta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi taannoin odotettua uutta materiaalia, kun hänen neljäs albuminsa päätyi kauppoihin. Musiikkiuransa lisäksi Beyonce tunnetaan myös näyttelijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti noin 75 miljoonaa levyä.

Beyonce on nyt hämmästyttänyt silminnäkijöitä Lontoossa tekemällään shoppailureissulla. Hän kulutti nimittäin yhteensä peräti 12.000 euroa kahteen vaateliikkeeseen. Topshop-vaateliikkeeseen supertähti kulutti noin 7.000 euroa. Sen jälkeen hän siirtyi Selfridges-vaateliikkeeseen ja osti vaatteita noin 5.000 euron edestä.

– Beyoncen shoppailu oli kuin se kohtaus Pretty Woman -elokuvassa. Kaikki olivat ymmällää vauhdista, jolla hän valitsi vaatteita. Kun hän siirtyi kenkäosastolle, vauhti koveni. Hän selvästi rakastaa kenkiä, lähde kertoo The Sun -lehdelle.

Viime kuussa Beyonce yllätti sisarensa Solangen ostamalla hänelle 25 paria desing-kenkiä lahjaksi hänen 25-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi. Beyonce on tunnettu anteliaisuudestaan etenkin läheisiään kohtaan. Viime vuonna laulaja osti räppärimiehelleen Jay Z:lle 41-vuotissyntymäpäivä lahjaksi Bugatti Veyron Grand Sport -auton. Auto maksoi noin 1,5 miljoonaa.