Tältä Petri Nygårdin keikka näytti Tammerfesteillä – ei tiukkapipoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohuräppäri Petri Nygård nousi eilen lavalle kotikaupungissaan Tampereella, kun hän oli yksi Tammerfestien odotetuimmista esiintyjistä. Tihkusateinen Vuolteentorin festarialue oli täyttä juhlakansaa, kun Nygård aiheutti tapansa mukaan pahennusta tiukkapipoisten keskuudessa.

Tuttuun tapaan suosikkiartisti saapui lavalle valtavasta puhallettavasta vaginasta. Artisti itse kertoi Staralle, että kyseinen saapumisrituaali symboloi hänen toisen tulemisensa loistavaa vastaanottoa. Lisää kylmää faktaa Nygårdin kuulumisista nähdään pian julkaistavassa videohaastattelussa, mutta sitä ennen katsastetaan Staran ikuistamat keikkatunnelmat kuvina.

Yleisön joukossa oli aktiivista nestetankkausta harjoittamassa myös tuore jääkiekon maailmanmestari Anssi Salmela.