Beyonce pullauttelee räkäpalloja keikoillaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi taannoin odotettua uutta materiaalia, kun hänen neljäs albuminsa päätyi kauppoihin. Musiikkiuransa lisäksi Beyonce tunnetaan myös näyttelijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti noin 75 miljoonaa levyä.

29-vuotias megatähti on myös tunnettu seksikkäistä tanssirutiineistaan. Hän kuitenkin kertoo, ettei kaikki mene aina suunnitelmien mukaan. Joskus hänen vuotava nenänsä muodostaa kesken keikan räkäkuplan, koska hän ei voi niistää nenäänsä.

– Nenäni vuotaa paljon ja kun laulan, en voi niistää nenääni. Sen takia nenäni on muutamaan otteeseen puhaltanut räkäkuplan ulos kesken keikan, laulajatähti kertoi ITV-kanavalle.

Räkäkuplat eivät ole kuitenkaan laulajatähden ainoa ongelma keikoilla. Hän myöntää tarvitsevansa puhaltimia ympärilleen, koska hän jatkuvasti hiestä märkä.

– Ilman tuulettimia olisin litimärkä. Teen niin paljon töitä lavalla, että tarvitsen niitä, Beyonce myönsi.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.