Vanessa Hudgens yllättää uudella roolillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli teininä tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Keväällä alastonkuvia päätyi nettiin myös lisää, ja ne vahvistettiin myös aidoiksi.

Nyt Vanessa Hudgens on ikuistettu New Jerseyssä uuden Gimme Shelter -elokuvansa kuvauksissa. Kaunotarta ei tosin ole edes tunnistaa kuvista, sillä hänen ulkonäköään on muokattu erittäin paljon roolihahmoaan varten. Lyhyessä tukassa, meikittömänä ja roolihahmon löysissä vaatteissa hän näyttää lähinnä kodittomalta. Vanessa pitää itsekin kuvia shokeeraavina.

– Olen tehnyt jopa typerän kovasti töitä uuden Gimme Shelter -elokuvani parissa. Olen työstäni ylpeä, ja voin luvata teille kaikille, että tulette olemaan shokissa siitä miltä minä elokuvassa näytän. Se on aivan hullua. LOL vielä yksi viikko kuvauksia ja elokuva on osaltani valmis, Vanessa Hudgens kirjoitti Twitterissä.

Taannoin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.