Ciaran muhkea peppu pinkeissä paljettibikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taannoin Fantasy Ride -albuminsa julkaissut r&b-tähti Ciara kertoi viime vuonna katuvansa taannoisia alastonkuviaan. Tähden mukaan Vibe-lehdessä julkaistut kuvat laitettiin lehteen ilman hänen lupaansa.

25-vuotias hiphopsensaatio Ciara vietti päivää Miami Beachillä paljastaen timmin bikinivartalonsa ja muhkean takamuksensa säihkyvissä pikkubikineissä. Viikonloppua Miamissa viettävä veistoksellisen kaunis laulaja näytti sensaatiomaiselta telmiessään rannalla ja aalloissa. Katso säihkyvät kuvat tästä.

Fantasy Ride -albumillaan Ciara työskenteli usean huipputuottajan ja -artistin kanssa. Yhdysvalloissa albumi nousi aikanaan jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar menestyi viime keväänä radiosoittolistoilla Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä, joka oli Suomessakin radiohitti.