Suomen Big Brother käynnistyy taas 31. elokuuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu realityohjelma Big Brother 2011 alkaa Subilla keskiviikkona 31. elokuuta kello 21.00. Ohjelman juontajina jatkavat Susanna Laine ja Elina Viitanen. Big Brother alkaa -ohjelmassa Susanna ja Elina esittelevät uudet asukkaat ja lähettävät heidät taloon. Tämän jälkeen nähdään kooste ensimmäisen illan tapahtumista.

Uusien asukkaiden haastattelut järjestetään tiistaina 30. elokuuta Helsingissä. Samana iltana asukkaat lähetetään taloon Big Brother alkaa -lähetyksen taltioinnissa Espoon Kilossa. Talon uuden elämän alkamista voi seurata livenä tiistai-iltana netin tai kaapelin kautta.

Ennen kauden alkamista Sub esittää kaksi Big Brother -dokumenttia, joista Big Brother: Missä he ovat nyt? esitetään sunnuntaina 28. elokuuta ja Big Brother: Asukkaaksi taloon? seuraavana päivänä.