Beyonce purskahti itkuun Kanye Westin takia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi taannoin odotettua uutta materiaalia, kun hänen neljäs albuminsa päätyi kauppoihin. Musiikkiuransa lisäksi Beyonce tunnetaan myös näyttelijänä ja muotisuunnittelijana.

Beyonce on nyt paljastanut purskahtaneensa itkuun kuultuaan laulajakollegansa Kanye Westin uusimman kappaleen Runaway. Beyonce sanoi Kanyen paljastaneen kappaleessa tunteellisemman puolensa.

– Hän lauloi kappaleessa kivustaan, hämmennyksestään ja vihastaan. Hän lauloi sydämensä pohjasta ja rakastan sitä, kuinka artisti voi olla niin rehellinen. Olin liikuttunut, Beyonce kertoi Complex-lehdelle.

Vaikka maailmanluokantähti kertoi liikuttuneensa Kanyen musiikista, hän kertoi pitävänsä maailman parhaana aviomiehensä Jay-Z:n musiikkia.

– Mieheni musiikki on enemmän kuin musiikkia. Hänen lyriikkansa ovat antaneet niin monelle uskoa ja toivoa, Beyonce kertoi.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja.

Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapui Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.