Pikkupojan baseball-murjotuksesta nettihitti – yllätyskäänne ihastuttaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lapset saavat mökötyskohtauksia milloin missäkin, varsinkin karkkihyllyjen edessä. Nyt verkossa hauskuttaa video, jossa poika ryhtyy mököttämään, koska ei saanut yleisöön lentänyttä baseball-palloa kiinni.

Videossa nähdään, kuinka pallo lentää lyönnin jälkeen katsomoon yleisön sekaan. Katsomossa on hälinää ja kilpailua siitä, kuka saa pallon kiinni. Viimein eräs nainen saa napattua pallon käteensä ja ryhtyy tuulettamaan innokkaasti.

Ylemmässä rivissä istunut pikkupoika ei sitä kuitenkaan sietänyt, vaan alkaa mököttää isänsä vieressä. Kumpikaan ei tiedä, että televisiokamerat seuraavat pojan mökötystä selostajien selostaessa mökötystä ja sen asteita. Lopulta yllätys onkin suuri, kun ottelun järjestäjät tuovat isälle ja pojalle molemmille omat pelipallot.