Mitä keikkabussissasi tapahtuu, Petri Nygård?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän kohutuin kotimainen artisti on millä tahansa mittarilla arvosteltuna hiphop-tähti Petri Nygård, jonka rivot keikat ja sanoitukset ovat villinneet nuoremman yleisön, mutta aiheuttaneet pahennusta vanhemmissa. Tammerfesteillä artisti paljasti Staralle mitä hänen keikkabussinsa kätköissä tapahtuu.

Nygårdin kappaleiden lyriikoiden puolesta voisi kuvitella, että hänen mystisessä keikkabussissaan järjestettäisiin usein kosteita juhlia ja orgioita. Artisti ei itse kuitenkaan myöntänyt moisia ajatuksia todeksi.

– Täällä lähinnä istutaan ja kökötetään ja ollaan v**un väsyneitä. Eiköhän ne ole noi keikkapaikat ja hotellit missä se action tapahtuu. Tää nyt on tämmöinen tiäksää chilli keskittymispaikka ennen keikkaa ja keikan jälkeen. Itse asiassa mä unohdin tuoda suitsukkeet tänne. Ne olis vielä kuuluneet tänne ja sit oltais saatu tänne sellainen oikea tunnelma, Petri Nygård kertoi Staralle keikkabussissaan.