Näin Petri Nygård paljasti vaginakohun taustat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohuräppäri Petri Nygård on ollut kovasti otsikoissa kuluvana kesänä, kun hänen poikkeuksellisen rivot keikkansa ovat saaneet muiden muassa kukkahattutädit kihisemään raivosta.

Esiintymistensä aluksi artisti saapuu lavalle jättikokoisesta puhallettavasta vaginasta, mikä on aiheuttanut närää. Myös tanssitytöt ovat paljastaneet rintansa esiintymislavoilla. Stara tapasi Petri Nygårdin tämän keikkabussissa, kun artisti oli esiintymässä kotikonnuillaan Tammerfesteillä.

Listamenestyksen myötä Nygårdin livekeikat ja niillä tapahtuva rivoilu ovat saaneet aikaisempaa enemmän huomiota, mutta todellisuudessa mistään uudesta ilmiöstä ei ole kyse. Nygård on nimittäin liikkunut samoilla linjoilla vuosia ennen kohun syntymistä. Suosikkiartistin keikoilla voisi pitää vaikkapa koulutunnin ihmisen biologiasta.

– No periaatteessa. Jos se nyt jotain siitä oppii, niin upeeta. Mulle se nyt mitään kauheen ihmeellistä sillai, että tavallaan samaa settiä pienillä sävyeroilla me ollaan vedetty jo kymmenen vuotta sitten. Ei tää sillai mikään uusi juttu ole, mutta sillä mennään, Petri Nygård kertoi Staralle keikkabussissaan.

Vaginasta lavalle tulemisella on Nygårdille erityinen merkitys.

– Se niin kuin symbolisoi mun toista tulemista. Se on sille juhla ja seremonia. Olen nyt onnellinen ja kiitollinen siitä, että mulle annettiin tällainen toinen mahdollisuus. Kymmenen vuotta tauolla ja sitten kun mä tuun takaisin, niin vastaanotto on tällainen. Mä oon v**un kiitollinen. Toi on juurikin uudelleensyntyminen joka ilta.