Miksi juuri jallu, kossu ja kalja, Petri Nygård?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Petri Nygård lienee kuluvan vuoden menestynein kotimainen artisti, ja siitä on kiittäminen alkuvuoden Selvä päivä -jättihittiä. Kappaleen lyriikoissa lauletaan jallusta, kossusta ja kaljasta, joita suomalaiset ovat kevään aikana hokeneet ahkerasti.

Verkossa leviää parhaillaan kappaleen lyriikoihin perustuva kotivideo, jossa videon tekijä sekoittaa nämä kaikki kolme yhdeksi drinkiksi ja juo sen. Artisti itse ei ole moista sekoitusta kuitenkaan ainakaan vielä maistanut.

– En ole maistanut sekoitusta, Nygård naureskeli epäuskoisena.

Samalla hän kuitenkin valotti hieman kappaleen lyriikoiden taustaa.

– Se koko idea lähti siitä, että laittoi tuonne raideriin mitä tahansa hienouksia tai pyyntöjä tai mitä, niin keikkapaikoilla on melkein aina jallua, kossua ja kaljaa. Ihan nyt siitäkin syystä niitä tulee melkein aina juotua, Petri Nygård kertoi Staralle keikkabussissaan.

– On se hienoa, että on kaikennäköisiä Jamesoneita ja jäksyjä, ja ne on ihan v**un hienoja. Mä juon niitäkin ja kaikkea muutakin. Mutta Suomessa kun ollaan ja noi ravintolat on mitä on, niin se on melkein noi kolme millä mennään aina.