Petri Nygårdin raiderissa hämmentävä tuote: ”Ei tehdä sillä hevon…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård kiertää parhaillaan ahkerasti kotimaisia keikkalavoja ja festivaaleja. Äskettäin hän nousi lavalle myös kotikonnuillaan Tampereella Tammerfestin merkeissä. Siellä Nygård paljasti Staralle myös mitä hänen raideristaan löytyy.

– Meillä nyt on noi juomapolitiikat ja perus ruokasetit. Yks ihmeellinen mikä meillä nyt on siellä, mikä on ihan testimielessä laitettu sinne, niin meillä on kampa. Ihan tällainen peruskampa, koska me nyt ollaan kaikki enemmän tai vähemmän kaljuja tai kaljuuntuvia, niin mehän ei tehdä sillä kammalla hevon vi**ua, Petri Nygård kertoi Staralle.

Samalla artisti paljasti myös varsinaisen syyn erikoisen tuotteen mukanaoloon.

– Lähinnä vaan tsekataan, että kuinka monesta paikasta saadaan ne kammat. Me ollaan pikkubussiin kerätty kaikki ne kammat, että mistä ollaan saatu ne kammat mukaan. Ehkä me pidetään joku kampakirppis tässä jossain kohtaa.

Suomalaiset keikkapaikat eivät ole artistin mukaan kovin innokkaita toteuttamaan raiderissa olevia vaatimuksia.

– Vaikka sinne nyt laittaa mitä tahansa, vaikka keltaisia ruusuja ja pehmeän untuvatyynyn, niin ei niitä siellä ikinä ole. Sillä mennään, eikä se nyt niin nöpönuukaa ole.