Katie Price osti maailman nopeimman ökyauton – väri vihastuttaa autoihmisiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen kohujulkkis Katie Price tunnetaan myös povipommi Jordan-nimellä. Varsinaisissa kolmossivun tyttökuvissa hän ei ole enää aikoihin poseerannut. Aika ajoin Katie kuitenkin yllättää edelleen rohkeilla asuillaan.

Nyt kirjojakin julkaissut Price on ostanut miljoonan euron arvoisen ökyauto Bugatti Veyronin, jonka hän aikoo maalata pinkiksi. Realitytähtenäkin tunnettu Price aikoo viedä maailman nopeimman ökyautonsa maalaamoon, jotta se maalataan samanväriseksi kuin hänen muutkin autonsa. Pricella on jo entuudestaan pinkki Range Rover ja pinkki Volkswagen Beetle. Hän haluaa uuden autonsa sopivan väriltään autokokoelmaansa.

– Hän vihastuttaa autoihmisiä muuttamalla upean Bugatti Veyronin kirkkaan pinkiksi. Auto tulee olemaan sisältäkin melkein kokonaan pinkki, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Pricen autossa tulee olemaan muun muuassa pinkki nahkainen ratti, pinkki sisusta ja Swarovskin-kristalleilla varustettu pinkki vaihdekeppi. Auto välkyttää myös pinkkiä valoa, kun realitytähti avaa tai sulkee ökyautonsa.

Viime kuussa Katie Pricen uusi realityohjelma alkoi todellisella mahalaskulla, kun kauppakeskuksessa järjestetyssä koe-esiintymisessä oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Taannoin Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi.