Jack Nicholsonin salaisuudet vuotamassa: ”Perverssejä seksikokemuksia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän linjan Hollywood-näyttelijä Jack Nicholson on viime vuosina pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa. 73-vuotias veteraaninäyttelijä hämmästytti muutama vuosi sitten paljastamalla olevansa edelleen seksuaalisesti hyvin viriili. Taannoin eläke-ikäinen tähti kuitenkin tunnusti, etteivät naiset enää kiinnostu hänestä niinkuin ennen vanhaan.

Nyt Nicholson yrittää pysäyttää entisen tyttöystävänsä Anjelica Hustonin julkaisemasta paljastuskirjaa heidän suhteestaan. Näyttelijälegenda seurusteli Hustonin kanssa 16 vuotta, mutta he erosivat Nicholsonin petettyä tätä toisen naisen kanssa. Nicholson on huolissaan siitä, että Huston paljastaa kirjassa hänen syvimpiä salaisuuksiaan.

– Jackillä on paljon luurankoja kaapissaan ja Anjelica tietää niistä suurimman osan. Hän tietää asioita myös Jackin huumeiden- ja alkoholinkäytöstä sekä hänen perversseistä seksikokemuksista, lähde paljasti National Enquirer -lehdelle.

Aiemmin tässä kuussa 74-vuotiaan Nicholsonin tiedettiin ostaneen entiselle tyttöystävälleen 60-vuotislahjaksi rubiinikaulakorun.

– Jack suuteli Anjelicaa ja muistutteli häntä heidän yhteisistä hetkistään. Anjelica oli aluksi hurmioissaan, mutta ymmärsi Jackin vain yrittävän ostaa hänet hiljaiseksi, lähde jatkoi.

Nicholson paljasti Anjelican olleen hänen ensimmäinen tosirakkautensa. Hän kertoi myös katuvansa syvästi elämänsä rakkauden pettämistä. Hän sanoi eron olleen yksi vaikeimmista jaksoista hänen elämässään. Anjelican kirjoittama paljastuskirja on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2013.

Jack Nicholson on yhdistetty vuosien varrelle moniin näyttelijättäriin sekä supermalleihin. Miehen kanssa ovat seurustelleet muiden muassa Lara Flynn Boyle, Anjelica Huston ja Michelle Phillips. Nykyisin vain harvakseltaan valkokankaalla nähtävän näyttelijän mittavan uran varrelle kuuluu menestyselokuvia kuten Yksi lensi yli käenpesän, Elämä on ihanaa ja Batman. Miehen tuorein rooli valkokankaalla oli viime vuonna elokuvassa How Do You Know.