Lindsay Lohan sopi tuoreimman oikeusjuttunsa – maksoi käteisellä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi äskettäin kuukausien kotiarestista, johon oikeus hänet määräsi. Päihdesekoilujensa takia vankilakierteessä oleva neitokainen kertoi heti vapautumisensa jälkeen, että hänen ei olisi alunperinkään pitänyt joutua vankilaan.

Ongelmainen kohukaunotar on ollut tuttu näky oikeuden edessä. Nyt Lohan on kuitenkin saanut sovittua tuoreimman oikeusjuttunsa jo ennen oikeudenkäyntiä. Lohan nimittäin maksoi häneltä vaaditut korvaukset musiikkilaitteista koskevassa kiistassa.

Stephen Clark nosti oikeussyytteen Lohania vastaaan, koska tämä ei ollut maksanut laskua Kalifornian kotiinsa toimitetuista asennetuista musiikkilaitteista. Clark vaati yli tuhannen dollaria korvauksia maksamattomasta laskusta, mutta Lohanin kerrottiin myöhemmin antaneen laskun kattavan setelinipun Clarkin käteen.

– Lindsay on oikeastaan aika mukava ihminen. Kaikki on hyvin nyt! Clark kommentoi TMZ-sivuston mukaan.

Kerroimme taannoin kuinka Lindsay Lohan oli vaarassa joutua uudelleen vankilaan jäätyään kiinni luvattomasta alkoholin nauttimisesta. Lohan passitettiin oikopäätä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, ja tällä kertaa se oli julkkistähdelle suosiollinen. Tuomari ei nimittäin passittanut häntä takaisin vankilaan, mutta huomautti että bileet ovat kiellettyjä.