Lauryn Hillin lapsen isästä epäselvyyttä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen artisti ja levytuottaja Lauryn Hill tuli tunnetuksi The Fugees -yhtyeen päävokalistina ja keulakuvana. Laulaja on luonut menestyksekkään uran ja voittanut muun muuassa kahdeksan Grammy-palkintoa.

Lauryn Hillillä on yhteensä viisi lasta on-off -miehensä Bob Marleyn pojan Rohan Marleyn kanssa. Hill synnytti äskettäin jo kuudennen lapsensa, ja nyt nuorimman tulokkaan isästä on epätietoisuutta. Julkkisparin sekavat kommentit lapsen isästä ovat olleet hyvin ristiriitaisia.

– Minulla ja Marleyllä on takana pitkä ja monimutkainen suhde, jonka alusta saakka on uutisoitu paljon vääriä tietoja. Spekulointi ilman tietoa voi johtaa ainoastaan vääriin lopputuloksiin. Vastoin monia väitteitä Marley ei hylännyt minua odottaessani hänen lastaan, laulajatähti kertoi Twitter-blogissaan.

Laulaja kertoi hänellä ja Rohanilla olleen pitkiä jaksoja erossa, mutta heidän viisi lastaan tuovat onnea heille molemmille. Rohan taas kirjoitti aikaisemmin Twitter-blogissaan, ettei hän ole Laurynin kuudennen lapsen isä. Mies kuitenkin poisti viestin myöhemmin. Tällä hetkellä lapsen isästä ei siis ole varmuutta.

Uusimmat