Kendall Jenner on tuleva mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on noussut viihdemaailman todelliseksi tähdeksi, vaikka alunperin hän tuli tunnetuksi muhkeasta pepustaan ja kotipornovideostaan. Sittemmin hänen vanavedessään myös neljä siskoa ovat nousseet julkkistähdiksi.

15-vuotias Kendall Jenner on poseerannut jo monissa mallikuvissa, ja perheen realityohjelman uudella tuotantokaudella hän saa aikaisempaa suuremman roolin. Nyt Kendall nähdään Kim-siskon verkossa julkaisemassa kuvassa poseeraamassa bikineissä. Kendall on australialaisen Leah Maddenin suunnitteleman Pirouette-uimapukumalliston mainoskasvoja.Kuva: Kim Kardashian

Keeping Up with the Kardashians -ohjelman trailerissa nähtiin keväällä kuinka isä Bruce Jenner saa tietää, että Kendall käyttää jo ehkäisypillereitä. Hän saa raivonpuuskan televisiokameroiden kuvatessa tilanteen. Wilhelmina Models -mallitoimistolle työskentelevä Kendall Jenner aiheutti taannoin kohua poseeraamalla bikinikuvissa, mutta sittemmin hän on pitänyt hieman enemmän vaatteita yllään. Isosisko Kim Kardashian on ylpeä pikkusiskoistaan.

Uusimmat