Tuottajien kosto: Charlie Sheen tapetaan kauden aloitusjaksossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Sheenin kerrottiin myös uhanneen hakata tuottaja Chuck Lorrenin ja haukkuneen tätä ”tyhmäksi pieneksi mieheksi”.

Äskettäin julkistettiin, että Charlie Sheenin roolihahmon korvaajaksi valittiin suosittu näyttelijä Ashton Kutcher. Sarjan tuottajat kertoivat myös Sheenin roolihahmon kuolevan pois sarjasta. Nyt juonipaljastuksien mukaan seuraava tuotantokausi alkaa Charlie Harper -roolihahmon hautajaista. Hautajaisissa nähdään vieraina muun muuassa lukuisia Charlien entisiä tyttöystäviä.

Deadline-julkaisun mukaan Kutcherin roolihahmo aikoo ostaa Charlien hulppean luksusasunnon Malibun rannalta. Myös monien julkkisvierailijoiden kerrotaan käyvän tutkailemassa rantahuvilaa ostomielessä. Charlien veli Alan ja hänen poikansa Jake eivät kuitenkaan muuta asunnosta pois Charlien kuoltua.

Aluksi uskottiin Charlien roolihahmon muuttavan Pariisiin häntä vainonneen naapurinsa Rosen kanssa. Nyt tuottajat ilmeisesti haluavat pitää huolen, että Sheen pysyy poissa hittisarjasta. Äskettäin julkaistiin myös tulevan tuotankokauden promojuliste tähtikaartin kera. Katso kuva tästä!

Uusimmat