David Hasselhoff shoppaili erikoisessa seurassa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

David Hasselhoff ilmoitti taannoin yllättäen jättävänsä Hollywoodin ja muuttavansa Walesiin tyttöystävänsä Hayley Robertsin kanssa. Ritari Ässä ja Baywath -sarjoista alunperin julkisuuteen noussut näyttelijä kaavailee 1,5 miljoonan euron arvoisen kiinteistön ostamista pienestä brittiläisestä Lisvanen kylästä.

Viime vuosina paljon myös päihdeongelmiensa kanssa julkisuudessa esillä ollut Hasselhoff on jo vieraillut tulevassa kotikylässään, sillä hänet on nähty piipahtavan paikallisessa pubissa tutustumassa kylän asukkaisiin. Aikaisemmin tällä viikolla tähti nähtiin kuitenkin Los Angelesissa hieman erikoisemmassa seurassa. Hasselhoff oli yllättäen ottanut shoppailureissulleen mukaan oman lemmikkipapukaijansa. Valkoista papukaijaa kädessään pitänyt tähti intoutui jopa pussailemaan rauhallisen oloista lemmikkiään. 59-vuotias näyttelijä myös jutteli linnulleen innokkaasti kadulla kävellessään.

David Hasselhoff seurustelee nykyisin 31-vuotiaan brittiläisen Hayley Robertsin kanssa. Pariskunta kaavailee yhdessä muuttoa Hayleyn kotikonnuille Walesiin. Pari tapasi, kun Hasselhoff toimi vierailevana tuomarina Britain’s Got Talent -ohjelmassa. Hasselhoff toimi myös samaisen ohjelmaformaatin Yhdysvaltojen versiossa tuomarina neljä kautta.

Uusimmat