Pipefest tarjosi letkeitä tunnelmia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jämsän Himoksella juhlitaan parhaillaan erästä maan suurimpiin lukeutuvaa hiphop-festivaalia, kun perinteinen Pipefest järjestetään ensimmäisen kerran Keski-Suomessa. Eilen perjantaina Himoksella lavalla nousivat muiden muassa Jare & VilleGalle sekä Jukka Poika.

Molemmat ennakkosuosikit lunastivat hienosti odotukset, sillä yleisömeri nautti esiintymisistä toden teolla. Suurin yleisömagneetti oli Jare & VilleGalle, jonka kappaleet yleisö lauloi ulkomuistista ja tunnelma muistutti Helsingin Kauppatorin MM2011-kultajuhlia. Kappaleista erityisesti Nelisilmä ja kesähitti Häissä saivat yleisön syttymään.

Toinen erittäin hyvän tunnelman nostattanut artisti oli odotetusti Jukka Poika, jonka letkeät reggae-tunnelmat nostattivat sekä polvea että hymyn huulille. Tuttuun tapaan yleisön suosikkikappaleet Silkkii ja Mielihyvää toimivat myös Pipefest-yleisölle. Stara oli paikalla tallentamassa tunnelmia, joita voi katsastaa alla olevista kuvista.Kuvat: Neea Jokinen

Uusimmat