Alaston mies esitteli penistään Petri Nygårdin keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohuräppäri Petri Nygård on aiheuttanut vauhdikkailla esiintymisillään runsaasti kohua kuluneena kesänä, vaikka paljasta pintaa ei miehen keikoilta ole aiemminkaan puuttunut. Nyt paljaana on ollut myös erään miehen sukupuolielin.

Eilen Petri Nygård nousi lavalle Himoksella järjestetyssä hiphop-tapahtumassa. Tuttuun tapaan hän saapui lavalle valtavasta puhallettavasta vaginasta. Esiintymislavalla keikan aikana vieraillut mieshenkilö aiheutti kuitenkin totuttua enemmän pahennusta yleisön keskuudessa.

Mies oli pukeutunut ainoastaan kaulaliinaan ja hattuun. Vyötäisille sidottu kaulaliina ei onnistunut peittämään miehen sukuelimiä, joita monituhatpäinen Pipefest-yleisö joutuikin tuijottelemaan. Samaan aikaan myös yleisön joukossa nähtiin pari itsensä alastomaksi riisunutta neitokaista.Kuvat: Neea Jokinen

Uusimmat