Fanit hyökkäsivät – poptähti kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen synthpopduo The Hurts koostuu laulaja Theo Hutchcraftista ja kosketinsoittaja Adam Andersonista. Menestynyt duo julkaisi esikoisalbuminsa Happiness vuonna 2010 ja levyn tunnetuimpia kappaleita ovat Better Than Love ja Wonderful Life.

Yhtye esiintyi Suomessa Turun Ruisrockissa vuonna 2011. Nyt laulaja Theo Hutcraftiin kohdistui raju fanihyökkäys, jonka jälkeen laulaja joutui sairaalahoitoon. Ryhmä naispuolisia faneja tönäisi liian innokkaasti laulajakomistusta, joka kaatui metalliportaissa. Innokkaat fanit olivat päässeet tapahtumapaikalla palo-oven kautta.

– Seisoin palo-oven lähettyvillä Madridissa, kun ryhmä teini-ikäisiä naispuolisia ihailijoitani ryntäsi palo-ovesta sisään sellaisella rytinällä, että kaaduin metalliportaissa. Jouduin sairaalaan, koska tärykalvoni puhkesi, laulaja kertoi OMGwire-julkaisun mukaan.

Laulajakomistus paljasti ettei kyseinen välikohtaus ollut ensimmäinen lajiaan. Hän kertoi yhtyeen kokeneen monta pelottavaa fanikohtausta, joista yksi aiheutti jopa joukkotappelun. Hän kertoi olleensa Virossa keikalla, jossa hän antoi muutamalle tyttöfanilleen hieman huomiota. Yksi tyttö oli kuitenkin vain tuijottanut hiljaa Hutchcraftin toimintaa ja yhtäkkiä raivostunut.

– Kun annoin eräälle tytölle vähän enemmän huomiota, eräs minua pitkään tuijottanut tyttö raivostui ja hyökkäsi hänen kurkkuunsa. Kahdeksan miestä lähtivät seuraamaan häntä ja lopulta poliisit ja ambulanssit saapuivat paikalle, Hutchcraft kertoi.