Kate Hudson ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Muse-yhtyeen keulahahmon Matt Bellamyn kanssa seurusteleva Hollywood-tähti Kate Hudson synnytti kuukausi sitten toisen lapsensa. Vuodesta 2010 seurustelleen pariskunnan perhe kasvoi pienellä poikavauvalla. 32-vuotias näyttelijätär keskittyykin tällä hetkellä uransa sijaan perheeseensä eikä tähteä ole viime aikoina juuri parrasvaloissa nähty.

Kotiäidin arkea elävä Hudson ei jaksa joka päivä välittää ulkonäöstään, sillä tähti näyttäytyi aiemmin tänään Los Angelesissa täysin meikittä. Seitsemänvuotiaan poikansa Ryderin karate-tunnilta hakenut näyttelijätär ikuistettiin vasta heränneen näköisenä ilman minkäänlaista ehostusta. Valkoiseen mekkoon pukeutunut tähti ei kuitenkaan näyttänyt lainkaan hassummalta ilman suurta pakkelia kasvoillaan.

Viime kesänä silikonitäytettä rintoihinsa ottanut Hudson myönsi taannoin katuvansa rintojensa suurentamista. Näyttelijätär kasvatti vuosi sitten A-kupin rintavarustustaan maltillisesti silikoneilla, mutta tuolloin lopputulos oli hädin tuskin näkyvä. Hudson kertoo lapsensaannin myötä rintojensa kuitenkin kasvaneen omasta mielestään jopa liian suuriksi ja olevan jo haitaksi jokapäiväisessä elämässä.

Uusimmat