Katie Price ei aio enää naimisiin: ”Häät ja erot tulevat liian kalliiksi”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Silikonirinnoistaan ja realitysarjoistaan tunnettu brittiläinen Katie Price on ollut naimisissa jo kahdesti. Kolmen lapsen äiti on eronnut kahden vuoden sisään jo pariin otteeseen ja menettänyt riitaisissa eroprosesseissaan samalla osan omaisuudestaan.

Taiteilijanimeä Jordan käyttävä tähti seurustelee nykyisin argentiinalaisen mallin Leandro Pennan kanssa. Parin ei kuitenkaan kenties koskaan nähdä astelevan alttarille, sillä Price on mielestään tuhlannut jo tarpeeksi rahaa häihin ja avioeroihin.

– En aio enää koskaan mennä naimisiiin. On liian kallista mennä naimisiin ja vielä kalliimpaa on erota. Ei, en todellakaan enää tee sitä, Price kommentoi mahdollista uutta avioliittoaan Daily Mail -julkaisun mukaan.

Glamour-mallinakin työskentelevä Katie Price erosi kahden nuoremman lapsensa isästä Peter Andresta vuonna 2009. Riitaisasti eronnut pari ehti olla naimisissa kolme ja puoli vuotta. Äskettäin povipommi sai puolestaan jo toisen eronsa saatettua loppuun. Pricen Las Vegasissa solmittu pika-avioliitto brittiläisen vaapaaottelija Alex Reidin kanssa kesti vain vajaan vuoden.

Uusimmat