Kelly Osbourne: ”Christina Aguilera on läski narttu!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Omaa uraansa viihdealalla edelleen luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.

Räväkästä tyylistään tunnettu Osbourne on viime päivinä haukkunut lukuisat julkkistähdet, joiden joukossa ovat olleet myös Emma Watson ja maailman parhaimpien pukeutujien joukkoon listattu Kate Middleton. Nyt Kelly on haukkunut laulajatähti Christina Aguileran.

Aguilera on ollut viime aikoina uutisotsikoissa ja paparazzien kohteena tukevoituneen ulkomuotonsa vuoksi. Vahvasti omat mielipiteensä esille tuova Osbourne roiskautti suustaan oikean haukkumislitanian kommentoituaan Aguileran pukeutumistyyliä E! Online -julkaisun muotisivulla.

– Ehkä hänestä on tulossa se läski narttu, millaiseksi hän on oikeasti syntynytkin. Hän on aina haukkunut minua läskiksi, joten mitä väliä? Haista v***u, sinäkin olet läski, Osbourne haukkui tiukkaan pikkumustaan pukeutunutta Aguileraa E! Onlinen sivuilla.

Perheensä elämää seuranneen realityohjelman myötä suuren maailman tietoisuuteen noussut Kelly on laajentanut uraansa televisio-ohjelmista myös muodin pariin. Tähti valittiin taannoin Madonnan Material Girl -vaateketjun uudeksi keulahahmoksi. Keväällä Kelly Osbourne sai verottajalta karhukirjeen noin 34.000 dollarin mätkyistä. Hän on viime aikoina tienannut suuria summia Fashion Police -televisiosarjastaan, Closer-lehden kolumnistaan sekä satunnaisista malli- ja näyttelijärooleista.