Charlie Sheen katsoo tv-hautajaisensa kotibileissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Nyt uuden tuotantokauden ensimmäinen jakso on kuvattu. Kausi alkaa Sheenin roolihahmon hautajaisilla.

Charlie Sheenin roolihahmon Charlie Harperin kerrottiin äskettäin kuolevan metron alle. Nyt potkut saanut televisiotähti kertoi järjestävänsä bileet kotonaan katsoakseen oman roolihahmonsa hautajaiset.

– Aion katsoa roolihahmoni hautajaiset, jossa nähdään myös Charlie Harperin entisiä tyttöystäviä. Katson jakson omasta elokuvateatteristani kuumien mimmien kanssa, Sheen kertoi TMZ-sivustolle.

Sheen oli aikoinaan maailman eniten tienaava televisiotähti Miehen Puolikkaat -hittisarjan suorasanaisena naistenmiehenä. Hänen roolihahmonsa korvaajaksi valittiin suosittu näyttelijä Ashton Kutcher, joka näyttelee sarjassa sydänsuruista internetmiljardööriä Walden Schmidtiä. Punk’D -tähden on kerrottu voittaneen jo tuotanto -ja kuvausryhmän puolelleen ammattimaisuudellaan.

– Kaikki on mennyt loistavasti. Ehkä jopa liian loistavasti ja Ashton vaikuttaa hyvältä tyypiltä ja ammattimaiselta. Olemme kaikki iloisia siitä, että saamme työskennellä hänenlaisensa kanssa, eräs kuvaustiimin henkilöistä paljasti TMZ-sivustolle.

Uusimmat