Spaissaritähti erosi – miehen bilettäminen oli liikaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Taannoin laulaja paljasti jatkavansa uraansa musiikin parissa ja julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä.

Nyt oman bikinimallistonkin julkaissut laulajatähti on eronnut poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska Halliwellin kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Erohuhut saivat alkunsa, kun Beckwith ei ilmestynyt laulajatähden 39-vuotissyntymäpäiville.

– Geri oli vain realistinen ja ymmärsi ettei asiat tule toimimaan enää Henryn kanssa. Henry oli kova juhlimaan ja flirttailemaan muiden naisten kanssa ja Geri ei luottanut häneen, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Eron syyksi veikattiin myös sitä, ettei 32-vuotias Beckwith halunnut lapsia tai mennä naimisiin 39-vuotiaan Halliwellin kanssa. Laulajatähden kerrottiin olleen surullinen erosta ja hänen siskonsa Natalien lohduttavan häntä. Halliwellin onkin kerrottu haluavan lisää lapsia ja rakastavan äitiyttä. Laulajalla on neljävuotias Bluebell Madonna -tytär edellisestä suhteestaan käsikirjoittaja Sacha Gervasiin.

Geri By Next -bikinimalliston äskettäin lanseerannut julkkistähti on nyt käyttänyt paparazzien kiinnostusta hyväkseen ja esitellyt bikinimallejaan kuvaajille huvijahdin kannella. Ilmaista mainostilaa saadakseen hän jopa riisui bikiniensä yläosan kuvaajien edessä.

Uusimmat