Räppäreillä tähtitieteelliset tulot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Forbes-lehti tunnettaan jokavuotisista varakkuuslistoistaan, joissa kerrotaan muun muuassa ketkä ovat maailman rikkaimmat ihmiset. Nyt talouselämän julkaisu nimesi vuoden 2011 eniten tienanneet räppärit.

Listaykkönen ei tullut monelle yllätyksenä, nimittäin Grammy-palkittu räppäri Jay-Z sijoittui ykköspallille jälleen kerran. Laulaja Beyoncen aviomiehenäkin tunnettu Jay-Z tienasi vuonna 2011 noin 37 miljoonaa dollaria kiertueillaan ja muilla sijoituksillaan.

x17-julkaisun mukaan kakkospaikasta taistelivat räppärit Sean ”Diddy” Combs ja Kanye West. Combs sijoittui kuitenkin toiseksi 35 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Räppärin lompakko pullistui muun muuassa menestyneen levy-yhtiönsä ja vaatemallistonsa tuloista sekä Ciroc-vodka tuotemerkin lanseerauksesta.

Muita listalle sijoittuneita huimilla vuosituloillaan olivat Kanye West 16 miljoonaa, Lil Wayne 15 miljoonaa, Eminem ja Snoop Dogg 14 miljoonaa, Akon 13 miljoonaa sekä Ludacris 12 miljoonaa.

Uusimmat