Ashton Kutcher ja Demi Moore järjestivät Miehen puolikkaat -bileet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat -komediasarja on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Sarjan päänäyttelijä Charlie Sheen sai potkut jatkuvien päihdesekoilujensa takia. Roolihahmon korvaajaksi valittiin suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher, jonka on kerrottu voittaneen puolelleen koko sarjan työtiimin.

Nyt 33-vuotiaan Kutcherin kerrottiin järjestäneen vaimonsa Demi Mooren kanssa bileet Miehen puolikkaat -sarjan näyttelijöille ja työtiimille. Näyttelijäkomistus kuvasi äskettäin ensimmäisen jaksonsa sarjassa internetmiljardööri Walden Schmidtinä. Huikeat kemut pidettiin kuvausten jälkeen Troubadour-klubilla Hollywoodissa.

– Ashton ja Demi olivat söpöjä yhdessä ja todella ystävällisiä kaikille. Kaikki rakastavat Ashtonia ja hän on raikas tuulahdus koko sarjalle kaikkien niiden Sheen-sotkujen jälkeen, lähde kertoi US Magazine -lehdelle.

Lähde kertoi näyttelijäkomistuksen vitsailevan kuvaustiimille ja osaavan loistavasti vuorosanansa. Lähde paljasti myös, ettei kukaan sarjan taustajoukoista tai näyttelijöistä kaipaa Charlie Sheeniä takaisin.

– Ashton sopii rooliin kuin nakutettu. Hän oli loistava valinta ja kaikki ovat iloisia siitä, miten hyvin asiat ovat lähteneet käyntiin. Kukaan ei kaipaa Charlieta tällä hetkellä, lähde jatkoi.

Sarjasta ulos potkittu Sheen kertoi äskettäin aikovansa katsoa omat tv-hautajaisensa kotinsa elokuvateatterissa. Ongelmainen televisiotähti aikoo palata pian ruutuun komediasarjassa Anger Management, joka perustuu samannimiseen elokuvaan.

Uusimmat