Kate Middleton saa lunta tupaan: ”Aivan liian tavallinen!”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Englannin kruununperimysjärjestyksessä toisena olevan prinssi Williamin kanssa naimisiin taannoin menneestä Kate Middletonista on tullut asemansa puolesta yksi maailman seuratuin tyyli-ikoni. Koko maailman silmäteräksi joutuneen kaunottaren tyyli ei kuitenkaan kaikkia miellytä.

Kate Middleton on nimittäin viime aikoina saanut paljon julkista kritiikkiä osakseen. Äskettäin Kelly Osbourne kritisoi Middletonia tämän tavasta käyttää samaa vaatetta julkisisissa tilaisuuksissa useammin kuin kerran. Nyt Middletonin tyylin kimppuun on hyökännyt brittiläinen muotisuunnittelija Vivienne Westwood, joka haukkui Englannin tulevan kuningattaren meikkaustyylin.

– Hänen silmämeikkinsä on ongelma. Terävä rajaus silmien ympärillä saa hänet näyttämään kovalta. Hänen tulisi joko häivyttää sitä tai sitten olla käyttämättä lainkaan rajauksia, Westwood kritisoi Middletonin ehostusta The Sunday Times -lehdessä.

Vahvasta silmämeikistään tunnettu Middleton luottaa kuitenkin omiin meikkaustaitoihinsa, sillä hän jopa meikkasi itse itsensä omiin häihinsä. Naimisiinmenon myötä Cambridgen herttuattaren tittelin itselleen saanut Middleton on kuninkaalliseen perheeseen kuulumisestaan huolimatta yrittänyt pysytellä hyvin maanläheisenä.

Middleton muiden muassa ostaa edelleen vaatteitaan niin sanotuista halpaketjuista. Muotisuunnittelija Westwoodin mielestä herttuatar on kuitenkin luonut itselleen jopa liiankin tavallisen imagon.

– Hänen imagonsa taitaa olla ”tavallinen nainen”. Minun mielestäni hänen tulisi olla erityinen nainen, riippumatta siitä, mistä hän vaatteensa hankkii, 70-vuotias Westwood kommentoi.

Kaikesta kritiikistä huolimatta Kate Middleton nimettiin taannoin Vanity Fair -lehden maailman parhaiten pukeutuvien naisten listalle. Muita kyseiselle listalle päässeitä olivat muiden muassa näyttelijät Carey Mulligan ja Tilda Swinton.

Uusimmat