Hollywood-kaunotar pokasi ruotsalaisen kitaristin – suutelivat hotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli teininä tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Keväällä alastonkuvia päätyi nettiin myös lisää, ja ne vahvistettiin myös aidoiksi.

Teini-idoli seurusteli taannoin High School Musical -vastanäyttelijänsä Zac Efronin kanssa näkyvästi kolmen vuoden ajan ja parin huhuttiin jopa kihlautuneen. Nyt Efronin jälkeen sinkkuna elänyt kaunotar nähtiin pussailemassa ruotsalaisen The Sounds -yhtyeen kitaristin Felix Rodriquesin kanssa Kaliforniassa Shorebreak-hotellissa.

– He pussailivat ja kuhertelivat näyttävästi. Vanessa näytti selvästi ihastuneelta ja oli hymy huulillaan koko ajan. He eivät pystyneet lopettamaan pussailua, lähde kertoi RadarOnline-sivustolle.

Kaunotar kertoi taannoin pitävänsä sinkkuelämästä. Hän kertoi etenkin pitävän söpöjen poikien vakoilemisesta ja sen olevan yksi sinkkuelämän hauskoimmista puolista. Tähti kertoi myös olevansa iloinen saadessaan keskittyä vain itseensä ja uraansa eron jälkeen.

Taannoin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Kaunotar tähditti äskettäin elokuvaa Sucker Punch.

Uusimmat